Cadou pentru tati

 

DSC_0476

L-am sarbatorit pe tati de Florii si a trebuit sa facem un cadou special pentru el. Ne-am gandit ca o pictura pentru tati ar fi un cadou frumos daca ar fi realizat chiar de copii. Prin urmare ne-am pregatit cele necesare, adica tempera, un castron, pensule si niste bureti, i-am pregatit Rebeccai cada sa faca baie … si am fost gata sa ne murdarim :) unii mai mult altii mai putin. Dat fiind ca Rebecca (2 ani si 6 luni) nu se descurca prea bine cu pensula au folosit si ea si Robert palmele si buretii pentru a realiza aceasta pictura. Am facut intai fondul in nuante de verde si albastru cu ajutorul buretilor (si cu ceva peripetii…cand era aproape gata Rebecca a scapat mapa cu pictura in cada si a trebuit sa reluam). Am uscat plansele, apoi am pus intr-un castron tempera (mai multe culori) si am rugat copii sa puna palma in castron apoi sa faca coroana copacului.

DSC_0464

Dupa ce s-au uscat plansele, au facut copii baie.. si am sters tempera de prin TOATA baia, am trecut la urari. Pentru Robert am decupat un plic si l-am rugat sa scrie urarea pentru tati in spatiul decupat.

DSC_0465

A fost un pic mai inghesuit ultimul cuvant dar mi s-a parut ca a iesit prea bine. L-am rugat pe el sa scrie ca si Rebecca il iubeste pe tati dar n-a vrut sa ma ajute asa ca urarea Rebeccai am scris-o eu.

DSC_0477

Prima plansa este cadoul Rebeccai pentru tati, iar cea de-a doua plansa este cadoul lui Robert pentru tati.

Tags: , , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply