Cum sa faci un curcubeu

Una din activitatile preferate de fetita mea este realizarea de curcubeie. Am cautat cateva exemple usor de realizat cu copiii prescolari si iata ce am gasit:

1. Cum sa faci un curcubeu – se foloseste un carton pictat in culorile curcubeului pe care se lipesc hartii si alte materiale pentru colaje in culorile curcubeului. Curcubeu gasit pe theimaginationtree.com
theimaginationtree
2. Cum sa faci un creion curcubeu – gasit pe http://www.notjustahousewife.net/2010/12/rainbow-crayon-tutorial.html Se folosesc creioanele vechi din care se “gateste” un creion curcubeu.
notjustahousewife
3. Cum sa faci un curcubeu din jucarii impreuna cu copilul prescolar – gasit pe handsonaswegrow.com Mama deseneaza un curcubeu pe o coala A1 (sau A2, dar nu mai mica) dupa care copilul aseaza jucariile gasite prin casa pe culoarea potrivita.
handesonaswegrow
4. Cum sa faci un curcubeu din cereale – gasit tot pe handsonaswegrow.com
handsonaswegrowcereale
5. Cum sa faci un vitraliu curcubeu – tutorial 1 – copii.los.ro
Finished-Rainbow

6. Cum sa faci un vitraliu curcubeu – tutorial 2 – artfulparent.com .Copiii mazgalesc cateva planse, dupa care picteaza plansele respective cu acuarele, lasa plansele la uscat, dupa care le lipesc pe ferestre.
artfulparent70b-800wi
7. Cum se face un wind catcher curcubeu www.aprettycoollife.com Ai nevoie de un semicerc din carton pe care sa il pictezi in cutorile curcubeului (aici s-a folosit o jumatate de farfurie din carton), hartie creponata in culorile curcubeului, lipici si acuarele.
aprettycoollife
8. Un puzzle curcubeu gasesti aici www.teachpreschool.org
teachpreschool
9. Vopseste un ghiveci pentru flori in culorile curcubeului www.dillydaliart.com
dillydaliart

Tags: , , , , , , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply