Aoleuuu mamiii….!!!! Ai uitat sa zici futu-ti !!!

DSC_0056

Am tot zis ca voi posta o parte din perlele pe care le “produce” Rebecca in fiecare zi, dar voi incepe cu o chestie pe care mi-a servit-o Rebeccuta exact la momentul potrivit.

Contextul este urmatorul: copiii erau in vacanta de vara si abia se intorsesera acasa dupa doua saptamani la bunici. Ca dupa orice plimbare a lor pe undeva, avem nevoie de cateva zile in care sa ne “reobisnuim” unii cu ceilalti si sa intram in rutina cu somnul, mesele, plimarile in parc etc.

In prima din aceste zile, am stat cateva ore prin parc, am ajuns acasa si cand am pus mancare in farfurii pentru pranz, Robby a rasturnat o farfurie cu ciorbica pe gresie in bucatarie. Eu: “-Uff… urcati-va pe scaunele si tineti piciorusele sus pana strang cioburile de pe jos (si zeama si carnita si legumele de pe sub masa!)” Am terminat de sters pe jos… le-am mai pus cate o farfurie cu mancare… dupa doua minute Rebecca varsa paharul cu apa exact in acelasi loc… imi cam venea sa ii iau la rost pe amandoi ca parca prea fusesera imprastiati toata dimineata, dar nu le-am zis nimic. Am adus mopul.. am sters apa de pe jos… l-am dus inapoi la locul lui, dupa care am luat un ibric cu apa fiarta pe pe aragaz sa il pun in chiuveta. Am facut un flic-flac si dupa doi pasi l-am imprastiat prin cealalta parte a bucatariei. Deja imi venea sa ma iau cu mainile de par, am ridicat mainile in sus de nervi si neputinta.. ca doar o facusem eu… nu era vina nimanui… eu eram imprastiata si cand imi cam venea sa zic ceva de dulce asa o aud pe Rebecca (2 ani si 9 luni):  Aoleuu mami!!! Ai uitat sa zici futu-ti!!!

Clar am exagerat cu folosirea acestei expresii … gata luam masuri… schimbam vocabularul!

Tags: , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply